Käsilaukku ja bokashi


Miksi bokashi on parempi kuin käsilaukku?
Voi olla, ettet ole tullut ajatelleeksikaan asiaa. Minulle tämä iski mieleen ihan varoittamatta, kun kuulin erään 'bokashi-hihistelijän' käyneen suihkussa ämpärinsä kera... No siis, kuulkaapas nyt kaikki...

Nimi sen tekee.

Kaikilla todella tyylikkäillä käsilaukkumerkeillä on komealta, ulkomaiselta kalskahtava nimi. Semmoinen joka pyörähtää suussa ja ehkä vielä suhahtaakin pehmeästi. Gucci. Vuitton. Versace. Mitä näitä nyt on. Oletettavasti jotain ihan muita, koska olen tyylikkyydestä ja käsilaukuista ihan pihalla. Mutta silti, kuunnelkaa nyt: BOKASHI. Täyttää vaativimmankin käsilaukkufriikin nimivaatimukset.

Siellä on kaikki.

Tavallisen käsilaukun sedimenteistä löytää ihan mitä tahansa, yllättäviä ja hämmästyttäviä asioita. Tavalliseen käsilaukkuun unohtuu ja hukkuu tasaiseen tahtiin kaikki tärkeä. (Lisäksi sieltä saattaa löytyä lentokentän turvatarkastuksessa saksia tai metallisia neulepuikkoja). Bokashissa kerrokset pysyvät aisoissa. Sen lisäksi, että tiedät tasan tarkkaan mitä siellä on - bokashin sisältö kultivoituu matkan varrella. Toisin kuin käsilaukun. Bokashista ei löydy homehtunutta välipalaleipää. Silti siellä on kaikki mitä jätit eilen syömättä. Todellinen ruokapäiväkirja siis. 

Pissis puolestasi.

Bokashi-käsilaukku on siis oiva valinta myös todelliselle pissikselle. Tämä käänteentekevä käsilaukku hoitaa asian huomaamattomasti ja tyylikkäästi puolestasi. Samalla teet palveluksen julkisten tilojen luonnolle tarjoamalla niille aidosti luonnonmukaista teholannoitetta. 

Useita malleja.

Bokashi-käsilaukkuja on kaikissa värivaihtoehdoissa. Laukkuja kannattaa olla kaksi tai kolme ja soinnuttaa ne aina kulloiseenkin tyyliin tai asukokonaisuuteen. Kassin voi tuunata ja personoida itse haluamallaan tavalla ja tuoda siten omaa yksilöllisyyttä paremmin esille. Unisex-malli, sopii myös miehille.

On mahdollista ottaa käyttöön myös ns. Bokashi-late-stage -versio. Vaikka se on ehkä vähän last-season, niin voit ottaa sen mukaan aivan kaikkiin elämäntilanteisiin. Saunaan, suihkuun, makuuhuoneeseen... Sinun ei tarvitse erota laukusta oikeasti hetkeksikään. Ja tämä totinen on tosi!

Ekologinen valinta.

Bokashi-käsilaukkuja ei myydä piraattikopioina Mallorcan toreilla. Saman laukun voi täyttää uudelleen ja uudelleen - eivätkä sen sedimentit päädy kaatopaikalle sekajätteeksi. Bokashilla nainen pitää tietysti puutarhansa kunnossa.


:)

Jaa, että mikä ihme se bokashi oikein on? No, se selviää täältä.

Kommentit