Ihanat trukkilavat

Kaks on maailmassa turhaa - eikä niistä kumpikaa ole trukkilava.

Naapurilla oli ylimääräisiä. Suorastaan kuvittelin olevani avuksi, jos ottaisin hoteisiini.
Pienellä pinterest seikkailulla varmistin, että olin löytänyt 'the raaka-aineen' tästä maailmasta. (Hakusanalla 'pallet' löytää vaikka mitä!)

Jotenkin vaan viehättää ajatus siitä, että voi ite tehdä, muuttaa asioiden käyttötarkoitusta, muovata maailmaa - vaikka vaan näinkin pienesti.

Tässä listaa mitä on täällä pälkähtänyt päähän tehdä... tähän mennessä.

Prokkis 1:  kasvimaa

Laiskan ja huonoselkäisen kasvimaa. Tarvitset pari trukkilavaa jaloiksi, sitten pari, jotka laitetaan 'jalat vastakkain' - ja se väli täytetään mullalla! Sitä muuten menee paljon!! Jostain ylijäänyt rakennusmuovin pala pitää mullat paikoillaan. Jos annat lasten suorittaa ylvöpuuhat, älä ihmettele taimien runsasta määrää.
.

Prokkis 2: pyöräteline

Kätevän miehen omaehtoinen luomus. Otetaan yksi trukkilava ja sahataan se kahtia. Liitetään osat yhteen 90 asteen kulmassa. Jotain tuunausta piti vielä suorittaa, että pyörät ihan oikeesti mahtu siihen.


Prokkis 3: pöytä

Oikeastaan tämä oli ihan eka juttu. Kätevän miehen sisarentytär oli myös seikkaillut Pinterestissä ja päättänyt haluta trendikkään trukkilavasta tehdyn pöydän. Pari lavaa rahdattii verstaaseen. Muutaman päivän kuuluin senpäiväine paukutus kun kätevä mies purki lavoja. Kun laudat olivat lähdössä höylättäviksi, piti valistaa että trendikkyys kyllä katoaa höyläyksen myötä.
Ei höylätty.


Prokkis 4: kesäkasvihuoneen sokkeli

Kuten sanottua - minkä tahansa projektin voi aloittaa mallailemalla parilla trukkilavalla. Joissain tapauksissa ne myös jäävät rakennelman perustukseksi.

Prokkis 5: kesäpesä

Kesäpesän pohjana on tietenkin trukkilavat. Haaveen olis, että niitä ois enämpi, ja kesäpesä voisi nousta uudelle tasolle :)Ja eikun taas netin syövereihin etsimään uutta innoitetta!

Kommentit