Kirjoittajasta"Niin se vaan on, että nuoret naiset bloggaavat pari-kolmekymppisenä kauneudesta ja itsestä, kolme-nelikymppisenä kodista ja itsestä, eli neli-viisikymppisenä jää sitten aiheeksi kompostointi... ja oma itse tietysti..."


Kirjoittaja on


  • herkästi innostuva naisihminen, jolla on melkein teinit lapset, kiltti puoliso, personal trainerina toimiva koira ja nykyään lähes kaiken ajan vievä työ.
  • harrasteleva puutarhuri, innokas tutkimaan ja kokeilemaan kaikenlaista, varsinkin sillä ajatuksella, että jos pääsisi helpommalla jossakin asiassa... se tosin usein johtaa järjettömään työmäärään tavoitteen saavuttamiseksi...

Sain opetella downsiftaamista selkävaivojen takia. Silloin aloitin tämän blogiharrastuksen. Tai oikeastaan tämä blogiharrastus sai alkunsa mullasta ja - jätteestä. Törmäsin näet facebookissa mainintaan bokashista.  Innostuin ihan alkukantaisella tavalla. Innostus johti toimintaan... ja tarpeeseen kirjoittaa mitä uutta olen oppinut ja tehnyt. Nyttemmin olen myös käynyt luennoimassa ts. kertomassa bokashista eri kansanopistoissa ja tapahtumissa. Tästä on urjennut uusi ura :)

Downsiftaamisen aikana ilot ovat löytyneet läheltä. Kuntoutuminen on ollut pitkä prosessi - siitäkin pitää ottaa kaikki mahdollinen oppi ja ilo irti... Ilo tulee innostuksesta. Ja innostua kannattaa. Ja elämän valopilkkuja kannattaa kirjoittaa muistiin - että harmaina hetkinä voi niihin taas palata. Note to self: Parempaa on luvassa.

2018 aloitin oman henkilökohtaisen riemuvuoteni, jota juhlin Camppaillen Cambridge-ohjelman ja Caminon suunnittelun, valmistautumisen ja toteuttamisen myötä.


T. Pia P

Yhteydenotot:


takalaiska@gmail.com

Kommentit